Mako Nami Heren

271,90 €

New product

Dit wetsuit is ontwikkelt om de beste prijs/ kwaliteit op de markt te bieden. Het wetsuit profiteert van de ontwikkelingen en innovatie van de Torrent en de Pure; Shark Skin op de onderarmen, de lycra binnenkant en een rits die van boven naar beneden sluit. Dit wetsuit is volledig gemaakt van Yamamoto 39 SCS neopreen, waardoor het wetsuit meer drijfvermogen geeft en flexibeler is dan wetsuits van andere merken in deze prijsklasse. Dit wetsuit is ideaal voor de competitieve recreant en beginnend wedstrijdatleet.  

More details

Size Chart

More info

Armen, kraag en schouders
De kraag van 1.5 Yamamoto 39 SCS is laag gesneden om irritatie van de nek tijdens het zwemmen te voorkomen. De armen en schouders zijn ook vervaardigd van 1.5 mm Yamamoto 39 SCS neopreen en een jersey laag aan de binnenkant voor een soepele transitie. De onderarmen zijn net als de Torrent en de Pure voorzien van Shark Skin om watergevoel en grip te verbeteren. De polsen zijn niet bedekt om de bewegingsvrijheid te behouden en om het uittrekken van het wetsuit te vergemakkelijken.

Lichaam, bovenbenen en rug
Het lichaam en de bovenbenen is vervaardigt van 5 mm Yamamoto neoprene voor een goed drijfvermogen. De rug wordt bedekt door 3 mm Yamamoto neoprene.

Onderbenen en knieën
Deze delen zijn vervaardigt van 3 mm Yamamoto 39 SCS  voor voldoende flexibiliteit in de benen. Het wetsuit is hoog opgesneden bij de enkels om het uittrekken van het pak en daarmee de wissel zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Rits
De rits sluit van boven naar beneden voor een makkelijke transitie en minder waterweerstand.

Binnenkant van het wetsuit
De binnenkant is afgewerkt met een zachte jersey stof die ook wanneer het wetsuit nat is makkelijk van het lichaam glijdt. 

Maattabel wetsuits heren