Reduced price! Mako Xperience Heren View larger

Mako Xperience Dames testmodel 2017

100,26 €

-89,00 €

189,26 €

New product

De Xperience is het instapmodel van Mako Sport en is volledig gemaakt van Smoothskin neopreen. Om de hydrodynamica te verhogen en ‘drag’ te verminderen heeft het neopreen een oppervlakte behandeling ondergaan. Dit product is ideaal voor beginners of voor sporters met een lager budget. De Xperience won the “Best Buy” van het 220 Triathlon Magazine in 2014. 

Deze pakken zijn gebruikt als testpakken in 2017. Sommige pakken zijn licht beschadigd maar wel nog zeer goed te gebruiken. Neem contact met ons op zodat we per maar aan kunnen geven of er beschadigen zijn en zo ja waar.

More details

Size Chart

More info

Armen, kraag en schouders
De kraag is net als bij de anderen pakken laag uitgesneden welke irritatie, wrijving in de hals en druk op de keel voorkomt. 

Alle delen zijn vervaardigt van 1.5mm neopreen en extra soepel jersey voor volledige vrijheid van beweging aan de binnenkant. Het ontwerp laat de  polsen vrijwel onbedekt wat een snelle wissel bevordert. 

 

Lichaam, bovenbenen en rug
Vervaardigt van 4mm neopreen voor extra drijfvermogen. De binnenkant is bekleed met lycra jersey voor extra comfort. SCS oppervlaktebehandeling. De rug is vervaardigt van 3 mm neopreen met een onzichtbare rits voor betere hydrodynamica en minder inloop van water. De rits sluit van beneden naar boven.

 

Onderbenen en knieën
Dit deel is vervaardigt van 3 mm neopreen. De enkels zijn niet bedekt om een snelle wissel te bevorderen.