Over MAKO

Het merk

Het van origine Franse merk MAKO is in 2008 opgericht met dank aan de inspanningen van de oprichters van het merk; Jeremie Chapon en Jessica Harrison (OS 2008 en 2012). In eerste instantie gedreven door het feit dat Jeremie tijdens het uitoefenen van zijn geliefde sport niet in staat was om een geschikt wetsuit te vinden dat voldeed aan al zijn wensen. De enige manier om dat te verkrijgen, was om zelf een wetsuit de produceren, uitgaand van zijn eigen ideologie en zonder invloed van de ontwikkelingen van andere merken.

In 2018 wordt het merk MAKO -  wetsuits en zwemkleding -  in 15 landen gedistribueerd en breidt het productassortiment zich uit. MAKO heeft zonder meer de beste prijs/ kwaliteit verhouding op de markt. 

Distributeur Benelux


Chili Pepper Sports

Het merk MAKO wordt in de Benelux gedistribueerd door het bedrijf Chili Pepper Sports. Het bedrijf is gevestigd in Son en Breugel.

KVK: 65557085
BTW: 

Wilt u het merk in uw winkel of heeft u vragen over een specifiek product? Neem dan contact met ons op.

Backoffice: Kjille Hoeben
@ kjille@chilipeppersports.nl
T 0031 (0) 614 28 00 37

Verkoop: Waldo van Hemert
@ waldo@chilipeppersports.nl
T 0031 (0) 614 63 53 59

Atleten

14 Atleten maakten tijdens de Olympische Spelen van London gebruik van een MAKO wetsuit waaronder de winnares Nicola Spirig. Mako sponsort verschillende topatleten wereldwijd waaronder Charlotte McShane, Audrey Merle, Barbara Riveros en vele anderen.


Maaike Caelers
In Nederland wordt top triathlete Maaike Caelers ondersteund door MAKO op weg naar OS Tokyo 2020.
Maaike Caelers