Garantie 

Wetsuits

Op de wetsuits van MAKO zit 2 jaar garantie. Dat wil zeggen op schade die voortkomt uit productiefouten. Mocht u het vermoeden hebben dat schade veroorzaakt is door een productiefout, neemt u dan contact met ons op en voeg foto's toe waarop het defect goed zichtbaar is. Mochten wij inderdaad inzien dat het gaat om een productiefout, lossen wij dit samen met u op; of het wetsuit gaat voor reparatie naar Frankrijk en u krijgt wanneer nodig een gepast leenwetsuit of u krigt direct een nieuw wetsuit van ons. 

Zwemkleding

Op fabrieksfouten in zwemkleding zit een jaar garantie. Mocht u het vermoeden hebben dat schade is ontstaan door een fabrieksfout neem dan contact met ons op en voeg goede foto's toe van het defect. Wanneer het om een fabrieksfout gaat, sturen wij u een vervangend product op. Houd er rekening mee dat zwemkleding slijt door wrijving en door intensief gebruik in chloor. De zwemkleding van MAKO is chloorbestendig maar slijtage en verkleuring versnellen door intensief gebruik in chloorwater. 

Accessoires

Op fabrieksfouten op accessoires zit een jaar garantie. Mocht u het vermoeden hebben dat schade is ontstaan door een fabrieksfout neem dan contact met ons op en voeg goede foto's toe van het defect. Wanneer het om een fabrieksfout gaat, sturen wij u een vervangend product op.